Cel mai bun din curtea școlii, ediția a II-a

Sala de escaladă » Concursuri » Cel mai bun din curtea școlii, ediția a II-a

ABC Climbing Club Romania sună clopoțelul și vă invită la primul concurs al anului: CEL MAI BUN DIN CURTEA ȘCOLII, EDIȚIA A II-a.

Concursul va începe sâmbătă, 26 ianuarie, la ora 09:00, cu un careu și se va degenera într-un maraton de bouldering dedicat începătorilor, cu 40 trasee (10 foarte ușoare, 20 ușoare / medii, 10 mai dificile). Finalul concursului va fi ora 15:00.

Taxa de participare este de 50 lei. Sponsorii acestui concurs sunt ZuMont și Wild Climb.

DA, există și premii:

BONUS: Toți concurenții vor participa la o tombola în care vor fi puse în joc numeroase premii oferite de ZuMont (tricouri La Sportiva, Saci magneziu, tape, bidoane PowerBar).

ATENȚIE! În vederea asigurării unei concurențe loiale între participanți, în formularul de înscriere fiecare concurent va trece gradul maxim făcut la stâncă, respectiv la panou. Cei care fac mai mult de 6B la boulder, respectiv 6C la escaladă nu vor putea primi premiile puse în joc.

Data articol: ianuarie 11, 2019
Sală de Escaladă și Bouldering
2 comentarii
  1. Ioana spune:

    Participa si copii? Varsta?

    1. Carpatic spune:

      Bună ziua. Acest concurs nu este recomandat copiilor. Dacă printre concurenți vor fi și copii, acești vor putea încerca cele 10 trasee ușoare, însă nu vor intra în clasamentul oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *