Cursuri de escaladă adulți

Carpatic Carpatic Carpatic Carpatic

Dacă ești la început de drum în lumea escaladei și cauți o alternativă la activitățile fizice convenționale, Sala de escaladă Carpatic din București te invită să ieși din rutina zilnică, sub îndrumarea instructorilor noștri dedicați, îți propunem o experiență plină de adrenalină într-un mediu sigur.

Prima dată la Carpatic? Primești 15% reducere la accesul în sală!

*Ofertă specială disponibilă de luni până vineri! Această promoție se extinde și la următorul abonament achiziționat. Vă rugăm să rețineți că oferta nu include instructorul și echipamentul.

Antrenamente adaptate programului tău

Antrenamente adaptate programului tău

Fie că optați pentru o sesiune de antrenament în cadrul unui grup sau individual, la primele ore ale dimineții sau seara târziu, la Carpatic punem accent pe disponibilitate în funcție de client. Ne adaptăm orarului tău și oferim flexibilitate în programări, astfel încât să te bucuri de escaladă fără constrângeri. Echipa noastră este pregătită să îți ofere cea mai bună experiență, asigurându-se că fiecare sesiune este adaptată nevoilor și preferințelor tale.

Carpatic locul ideal pentru începători

Carpatic locul ideal pentru începători

La Carpatic, punem accent pe formarea celor la început de drum în lumea catarării. Cu o echipă de instructori specializați în lucrul cu începătorii și un panou de catarare dedicat învățării mișcărilor de bază, oferim o gamă variată de trasee tematice adaptate nevoilor tale. Toate acestea, combinate cu experiența și dedicarea echipei noastre, fac din sala Carpatic locul ideal pentru a deprinde ABC-ul catarării într-un mediu controlat și sigur din București.

Locație situată central și accesibilă

Locație situată central și accesibilă

Ne găsiți pe Splaiul Independenței 319A, în incinta Sema Parc, la doar 3 minute de mers pe jos de la stația de Metrou Petrache Poenaru. Pentru cei care optează pentru deplasarea cu mașina, oferim avantajul unei parcări private, spațioase și supravegheate video. De asemenea, avem conexiuni rapide cu alte mijloace de transport, precum tramvaiul 41, asigurând un acces comod și eficient la sala noastră de escaladă.

Închiriază echipamentul de escaladă de la Carpatic

Închiriază echipamentul de escaladă de la Carpatic

La Sala Carpatic, înțelegem pasiunea adulților pentru escaladă și nevoia de a avea echipamentul adecvat. Dacă ești la început de drum, nu este necesar să investești imediat în echipament propriu. Oferim posibilitatea de a închiria echipament de escaladă pentru adulți, asigurându-te că ai tot ce îți trebuie pentru o experiență sigură și reușită. Când simți că este momentul să investești în propriul echipament, echipa noastră te va consilia pentru a alege cele mai bune opțiuni.

Cum e la noi în sală

Cât costă cursurile de escaladă pentru adulți

Prețurile includ taxa de instructor și echipamentul specific de escaladă

1 Ședinţă
110 lei
4 Ședinţe/lună

Cursul de 4 sesiuni include 2 intrări fără instructor cu echipament inclus

390 lei
8 Ședinţe/lună

Cursurile 8 ședințe conferă dreptul de acces nelimitat în sala de escaladă, echipament inclus, pentru a vă exersa aptitudinile dobândite

590 lei
12 Şedinţe/lună

Cursurile 12 ședințe conferă dreptul de acces nelimitat în sala de escaladă, echipament inclus, pentru a vă exersa aptitudinile dobândite

680 lei

Mențiuni

  • Programarea sedintelor de curs se face în funcție de solicitarile clienților și disponibilitatea instructorilor.
  • Abonamentele de curs sunt nominale și netransmisibile;
  • În cazul neutilizării abonamentelor sau în cazul utilizării incomplete, acestea nu vor fi prelungite, iar banii nu se returnează;
  • În măsura în care instructorul este de acord si doar în perioada de valabilitate a abonamentului, ședințele de curs se pot reporta. Pot fi recuperate, maxim 2 ședințe pentru cursul cu 8 ședințe și 1 ședință pentru cursul cu 4 ședințe.
  • Tarifele abonamentelor de mai sus includ taxa de instructor și echipamentul specific de escaladă (espadrile de catarat, ham, corzi, dispozitive de asigurare).
  • Toate abonamentele de curs conferă dreptul de acces nelimitat în sala de escaladă si in afara orelor de antrenament asistat. La toate aceste antrenamente suplimentare efectuate individual CURSANTII BENEFICIAZA DE ECHIPAMENT GRATUIT.

Aceste sedinte suplimentare va sunt acordate pentru a vă exersa aptitudinile dobândite prin parcurgerea unor trasee de bouldering sau, dezvoltandu- vă forta, mobilitatea si coordonarea cu ajutorul aparatelor specific sin sală.

Ascensiunea traseelor de escalada in absenta unui catartor cu experienta care sa cunoasca si sa aplice corect manevrele de asigurare este interzisa cursantilor!

ÎNCHIRIERE ECHIPAMENT ESCALADĂ TARIFE

  • Corzile pentru cățărare în manșă sunt puse la dispoziție GRATUIT!
  • Contracost punem la dispoziție corzi pentru cățărarea cap de coardă.
  • Purtati  espadrilele de închiriat intotdeauna cu șosete. La Receptie sunt disponibile gratuit sosete de unica folosinta

Locație centrală

Ajungi ușor la noi, cu mașina (găsești parcare) sau cu metroul. Splaiul Independenței 319A, București, sect. 6, în incinta Sema Parc (stația de metrou Petrache Poenaru)

Beneficiile escaladei pentru adulți: Mai mult decât un sport

Practicarea escaladei nu este doar o modalitate de a te menține în formă, ci și o oportunitate de a-ți depăși limitele și a-ți fortifica mintea. Adulții care se dedică acestui sport beneficiază de:

Tonifiere musculară: Escalada solicită majoritatea grupelor musculare, oferind un antrenament complet.

Dezvoltă flexibilitatea: Mișcările complexe îmbunătățesc agilitatea și flexibilitatea.

Stimulare mentală: Fiecare traseu este o provocare, antrenând concentrarea și rezolvarea de probleme.

Reducerea stresului: Escalada este o modalitate excelentă de a te deconecta de la agitația zilnică, având efecte terapeutice.

Încredere sporită: Depășirea obstacolelor consolidează încrederea în propriile abilități.

La Carpatic, te invităm să descoperi aceste beneficii și multe altele, într-un mediu sigur și profesionist.

Întrebări frecvente

1. Ce fel de echipament de escaladă este necesar și unde îl pot achiziționa?

La sala trebuie sa veniti cu un echipament sportiv adecvat (incaltaminte sport, tricou sau bluza). Echipamentul specific de ascensiune constand din: espadrile, ham si coarda de escalada va este pus la dispozitie de catre sala si este inclus in pretul cursului.

2. Care este durata sedintei de curs?

O sedinta de curs cu instructor dureaza intre 90 si 120 min in functie de varsta, predispozitia ta la efort sau marimea grupului.

3. Reprezinta vreun pericol practirea escaladei indoor?

NU! Datorita faptului ca se desfasoara la inaltime Escalada este asociata pe nedrept sporturilor extreme, alpinismului in mod special. Acest lucru nu este valabil in cazul escaladei indoor unde, respectarea unui set minim de reguli impreuna cu dotarile din sala, transforma escalada intr-un sport sigur.

Pentru securitatea si siguranta dumneavoastra ne asiguram in permanenta ca sunt respectate toate masurile de siguranta corespunzatoare si ca echipamentul este verificat periodic.

4. Ce presupune o sedinta de curs?

In cadrul unei sedinte de curs vei beneficia de o sesiune de antranament, in grup sau privata,in functie de cum doreste clientul,  cu un instructor acreditat, care se va asigura ca sunt respectate toate normele de siguranta si te va invata elementele fundamentale ale escaladei, pentru ca tu sa progresezi.

5. Pot veni la un curs cu instructor daca nu am mai catarat niciodata?

DA! La Carpatic instructorii au fost pregatiti special pentru a initia persoane care nu au mai catarat, intr-o maniera cat mai placuta si usoara, astfel incat iti vei dori sa revii.

Cere informații

Răspundem rapid. Ne poți contacta și telefonic, la 0735.221.523

Prima dată la Carpatic? Primești 15% reducere la accesul în sală!

*Ofertă specială disponibilă de luni până vineri! Această promoție se extinde și la următorul abonament achiziționat. Vă rugăm să rețineți că oferta nu include instructorul și echipamentul.