Cursuri de escaladă copii

Carpatic Carpatic Carpatic Carpatic

La Carpatic, copilul tău va învăța escaladă de la cei mai buni instructori specializați în lucrul cu copiii. Clubul nostru are cel mai bogat palmares din România, formând de-a lungul timpului numerosi campioni naționali și europeni în escaladă.

Prima intrare este GRATUITĂ, la panoul de copii

Tradiție în performanță

Tradiție în performanță

Sala Carpatic din București este recunoscută pentru formarea celor mai valoroși cățărători sportivi ai țării. De-a lungul anilor, aici s-au format si antrenat multipli campioni naționali, balcanici și europeni la categoriile de copii și juniori. Dacă sunteți în căutarea unui loc unde copilul dvs. să învețe tehnicile de escaladă într-un mod captivant și sigur, sunteți în locul potrivit. Echipa noastră de instructori și antrenori acreditați oferiă cele mai bune cursuri de escaladă pentru copii.

Siguranța copilului tău este prioritară

Siguranța copilului tău este prioritară

La Sala Carpatic, siguranța copilului tău este prioritatea noastră numărul unu. Toate activitățile și cursurile de escaladă pentru copii sunt concepute și planificate meticulos pentru a oferi un mediu sigur și protejat. Beneficiem de o echipă de antrenori, instruiți în cele mai noi și avansate tehnici de siguranță în escaladă. Ei monitorizează în permanență echipamentele și materialele folosite, asigurându-se că sunt în perfectă stare și conforme cu standardele de siguranță.

Echipament de scaladă pentru copii de calitate la sala Carpatic

Echipament de scaladă pentru copii de calitate la sala Carpatic

La Sala Carpatic, înțelegem entuziasmul noilor cățărători și dorința de a avea echipamentul potrivit. Însă, nu este nevoie să investești imediat în echipament propriu. Oferim posibilitatea de a închiria echipament de escaladă pentru copii, asigurându-te că ai tot ce îți trebuie pentru o experiență sigură și plăcută. Când vei fi pregătit să îți alegi propriul echipament, echipa noastră te va ghida spre cele mai bune opțiuni. De asemenea, ne mândrim cu facilitățile noastre moderne și cu gama variată de echipamente, care sunt întotdeauna actualizate și conforme cu standardele de siguranță.

Program extins și acces ușor

Program extins și acces ușor

La Sala Carpatic, ne adaptăm  ritmului tău. Deschisă zilnic de la 08.00 la 22.30, ne asigurăm că programul tău aglomerat nu este un impediment pentru pasiunea ta pentru escaladă. Beneficiind de o locație centrală în București, sala noastră este accesibilă atât cu metroul, cât și cu alte mijloace de transport în comun sau cu mașina. Sala de Escaladă Carpatic este situată în incinta Sema Parc, la doar 3 minute de mers de la stația de Metrou Petrache Poenaru. Și pentru cei care preferă să vină cu mașina, oferim o parcare privată, spațioasă și supravegheată video.

Cum e la noi în sală

Cât costă cursurile de escaladă pentru copii

Prețurile includ taxa de instructor și echipamentul specific de escaladă

1 Ședinţă
110 lei
4 Ședinţe/lună

Cursul de 4 sesiuni include suplimentar 2 intrări fără instructor cu echipament inclus.

390 lei
8 Ședinţe/lună

Cursurile 8 ședințe conferă suplimentar dreptul de acces nelimitat în sala de escaladă, echipament inclus, pentru a vă exersa aptitudinile dobândite.

590 lei
12 Şedinţe/lună

Cursurile 12 ședințe conferă suplimentar dreptul de acces nelimitat în sala de escaladă, echipament inclus, pentru a vă exersa aptitudinile dobândite.

680 lei

Prima intrare este GRATUITĂ, la panoul de copii

Locație centrală

Ajungi ușor la noi, cu mașina (găsești parcare) sau cu metroul. Splaiul Independenței 319A, București, sect. 6, în incinta Sema Parc (stația de metrou Petrache Poenaru)

Beneficiile practicării escaladei pentru copii la sala Carpatic

Escalada nu este doar un sport fizic, ci și o provocare mentală. La Sala Carpatic, încurajăm copiii să descopere numeroasele avantaje ale acestui sport:

  • Diversitate și Provocare: Escalada oferă o varietate de trasee, fiecare cu propriile sale provocări. Copiii nu se vor plictisi niciodată, deoarece fiecare traseu este unic și solicită planificare și strategie.
  • Antrenament Complet: Escalada antrenează întregul corp. Este o modalitate excelentă de a dezvolta forța, echilibrul și coordonarea.
  • Dezvoltare Mentală: Pe lângă beneficiile fizice, escalada îmbunătățește concentrarea, controlul emoțional și abilitățile de rezolvare a problemelor.
  • Încredere: A parcurge un traseu dificil poate crește încrederea în sine a copilului și poate avea un impact pozitiv asupra sa.

Alegerea escaladei ca sport pentru copilul tău la Sala Carpatic poate fi una dintre cele mai bune decizii pentru dezvoltarea lui fizică și mentală.

Întrebări frecvente

1. Care este varsta minima de la care un copil poate veni la Escalada?

Vârsta recomandată pentru ședințele cu instructor este de 6 ani (+/- 1 an). Pentru cei mai mici sau pentru cei care doresc să se familiarizeze cu escalada pe pereți mai scunzi, avem un panou special. Aici, nu este nevoie de instructor, permițându-le să exploreze în mod liber.

2. Este escalada sigura pentru copilul meu?

DA! In cadrul salii Carpatic ne asiguram ca toate normele de siguranta sunt indeplinite, iar echipamentul si sistemele de asigurare sunt verificate constant, inainte de utilizare.

3. Ce echipament este necesar pentru prima sesiune de escaladă?

Vă oferim echipamentul specific de escaladă: espadrile, ham și carabiniere. Trebuie doar să veniți cu echipament sportiv: pantofi sport, trening sau sort, tricou, bluză.

4. Cât durează o sesiune de curs cu instructorul?

O sedinta de curs cu instructor dureaza aproximativ 90 de minute in functie de varsta, predispozitia la efort sau marimea grupului.

5. In ce conditii se poate suspenda un abonament de curs cu instructor?

Abonamentul poate fi suspendat prezentând o scutire medicală. După revenire, în termen de 30 de zile, se pot recupera sesiunile rămase, stabilind datele cu instructorul.

Cere informații

Răspundem rapid. Ne poți contacta și telefonic, la 0735.221.523