fbpx

Despre noi

Sala de escaladă Carpatic este una dintre cele mai vechi și mai cunoscute săli de cățărat din țară.

Fă o rezervare

Sala de escaladă » Despre noi

CE NE RECOMANDĂ

Cea mai numeroasa şi valoroasă echipă de antrenori si instructori .

Antrenăm echipa de copii si juniori a Clubului Alpin Club Carpatic, multiplii Campioni Naţionali şi Balcanici, componenti ai lotului naţional de escaladă.

Divizia de alpinism Carpatic Elite Mountaineering, susține și pregăteşte sportivi pentru ascesiuni de perete si expediții montane la mare altitudine, condusa de Justin Ionescu.

2 SĂLI DE BOULDERING

Cea mai mare suprafață de bouldering indoor din țară

1 SALĂ DE ESCALADĂ

300 mp pentru ascensiuni manșă și cap de coardă. în permanență, 70-80 de trasee cu grade de dificultate între 5a și 8a

PERETE PENTRU COPII

3,25 metri înăltime, și o suprafață de ascensiune de 40 mp pentru copii și începători

ZONA DE FORȚĂ

Un întreg sistem de aparate pentru dezvoltarea forței specifice, a musculaturii și flexibilității generale

Echipa noastră te așteaptă

Lasă-te pe mână celor mai buni antrenori si instructori de escaladă!

Fă o rezervare

Bogdan Dudău

Bogdan Dudău

Este antrenor al lotului national de copii și juniori. „În 1985, am pus bazele Alpin Club Carpatic, un club montan care, spre marea mea satisfacție, dă și azi cele mai bune rezultate în concursurile naționale și internaționale de copii și junior”.

Justin Ionescu

Justin Ionescu

Este instructor și antrenor de alpinism și escaladă, și președintele Federației Române de Alpinism și Escaladă. Este singurul alpinist român ce a atins două vârfuri de peste 8.000 de metri într-un singur an (2014), iar în 2017, a reușit ascensiunea vf. Everest.

Robert Cohn

Robert Cohn

Cu o vastă experiență competițională, se implică constant în antrenarea lotului național de escaladă. Este unul din cei mai titrați amenajatori de bouldering din România, cu numeroase colaborări internaționale.

Crina Ochenatu

Crina Ochenatu

Practică escalada de 19 ani, participând la competiții încă din primii ani. Cea mai bună performanță a obținut-o la Arco Open Rock Masters. Este antrenor de alpinism și escaladă și caută să dezvolte plăcerea sportului în copiii cu care lucrează.

Marian Bucneru

Marian Bucneru

Se cațără de aproape 20 de ani. A participat la competiții naționale și internaționale, fiind vicecampion balcanic. Este antrenor certificat, și în prezent pregătește copiii din lotul național de escaladă.

Adrian Oțet

Adrian Oțet

„Mă cațăr de mai bine de 20 de ani, în acest timp intersectându-mă periodic și cu artele marțiale. Cred că pentru a progresa este nevoie de antrenament serios și disciplină, iar acest lucru se vede în munca mea de instructor, atât cu copiii, cât și cu adulții.”

Gabriel Bivolaru (Bitză)

Gabriel Bivolaru (Bitză)

„Atracția pentru cățărat o am de când eram mic. Este o activitate care îți dă dependență. Fiecare traseu este un puzzle de descifrat. Este un sport ce te învață să îți controlezi corpul la capacitate maximă.”

Valentina Aldea

Valentina Aldea

Se cațără de 15 ani, pasiunea ei fiind escalada la stâncă. Cea mai buna performanță a obținut-o în 2019, cățărând un traseu de gradul 9+/10- (8a) în Turcia. „Scopul meu este să insuflu și altora dragostea de cățărat.”

Serviciile Carpatic

Cum ajungi la noi

Splaiul Independenței 319A, București, sect. 6, în incinta Sema Parc (stația de metrou Petrache Poenaru)

Cum ajungi de la metrou la sală

Vezi hartă

Cum ajungi cu mașina până în parcarea de la sală (2lei/h)

Pornește navigarea

Luni-Vineri: 09:00-22:00
Sâmbătă: 10:00-16:00
Duminică: 10:00-16:00