Invitație la scris, aprilie 2019

Sala de escaladă » Blog » Invitație la scris, aprilie 2019

Simți că Wall-ul de Facebook, mesajele de WhatsApp sau Insta Stories nu te mai încap? Că experiențele tale de cățărat, mai ales cele legate de antrenamentele #Carpatic, au nevoie de mai mult spațiu și merită împărtășite cu un public mai larg, capabil să le înțeleagă?

Îți reamintim de invitația noastră de a netrimite poveștile tale alpine pentru fi publicate pe carpatic.ro. Bonus, până la sfârșitul lunii aprilie vom lansa și noua variantă 3.0 a website-ului, ceea ce va crește și mai mult audiența materialelor publicate de noi.

În luna aprilie, metoda prin care te provocăm la scris este să îți adresăm mai multe întrebări. Răspunsul la una dintre ele poate fi povestea ta care va apare pe carpatic.ro. Mai jos sunt propunerile noastre:

  1. Unde te-ai cățărat prima oară? Ce ai simțit atunci?
  2. Care e cea mai importanta lecție pe care ai învățat-o la cățărat? Spune-ne povestea!
  3. De ce te cațeri? Care este cel mai important aspect al cățărării pentru tine? 
  4. Care sunt planurile tale de viitor legate de cățărare? Ce faci pentru a le îndeplini?

Când te așezi să ne spui povestea, uite câteva lucruri care pot să te ghideze:

Te încurajăm furnizarea de materiale foto și video care să susțină articolul, acestea putând fi preluate pe contul nostru de Instagram sau pe canalul nostru de YouTube.

Da, vor fi și recompense. Până vom găsi acei sponsori minunați care să ne ofere materiale relevante proiectul (cărți, hărți, topo-uri, invitații la evenimente culturale sau echipament montan), sala Carpatic oferă 3 intrări gratuite per articol publicat pe website-ul nostru. Aceste intrări pot fi donate și prietenilor care vor să trăiască fiorul înălțimilor.  

Mulțumim Digical.ro pentru consultanța generoasă oferită la pregătirea acestei campanii.

Data articol: aprilie 2, 2019
Sală de Escaladă și Bouldering

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *