Prima oară la escaladă

Carpatic Carpatic Carpatic Carpatic

Care este cel mai bun loc unde poți învăța să te cațeri în București? Instructorii salii Carpatic sunt pregătiți sa te invete tehnicile de baza ale acestui sport, pentru ca tu sa deprinzi cat mai repede tainele escaladei. Vei fi îndrumat in fiecare etapa a procesului de invatare si vei beneficia de trasee si metode adaptate profilului tau. Astfel, vei putea sa te bucuri de escalada alaturi de o comunitate de oameni cu aceleasi pasiuni!

Prima dată la Carpatic? Primești 15% reducere la accesul în sală!

*Ofertă specială disponibilă de luni până vineri! Această promoție se extinde și la următorul abonament achiziționat. Vă rugăm să rețineți că oferta nu include instructorul și echipamentul.

Antrenamente adaptate programului tău

Antrenamente adaptate programului tău

 Vino să îți depasesti limitele și să te antrenezi cu cei mai buni! Instructorii noștri sunt acreditați și beneficiează de o vastă experiență, care îi ajută să își adapteze antranamentele în funcție de fiecare client în parte, de la cei mici, până la bunici.

Carpatic locul ideal pentru începători

Carpatic locul ideal pentru începători

La sala de escalada Carpatic, punem accent pe comunitate. De aceea, iti punem la dispozitie oferte speciale pentru studenți, seniori și familii, încurajând toate generațiile să descopere bucuria catarării indiferent de vârstă.

Locație situată central și accesibilă

Locație situată central și accesibilă

Sala noastră de escalada se întinde pe 700 de mp și este structurată pe două nivele, fiind poate cea mai mare sala de bouldering din România. Cu aproximativ 150 de trasee de bouldering și alte 100 de trasee de escalada, oferim o varietate impresionantă pentru toți cățărătorii.

Închiriază echipamentul de escaladă de la Carpatic

Închiriază echipamentul de escaladă de la Carpatic

Va puteți planifica fara nicio grija o sesiune de antrenament la sala de escalada Carpatic ! La noi veți găsi de închiriat întreg echipamentul necesar pentru ascensiune. În cazul sedințelor cu instructor, acesta este inclus în prețul cursului.

Locație centrală

Ajungi ușor la noi, cu mașina (găsești parcare) sau cu metroul. Splaiul Independenței 319A, București, sect. 6, în incinta Sema Parc (stația de metrou Petrache Poenaru)

Întrebări frecvente

1. Cum trebuie sa ma echipez la prima sedinta?

Echipamentul specific de escalada constand din espadrile, ham si carabiniere va este pus la dispozitie de catre sala si este inclus in pretul cursului. Dumneavoastra trebuie sa veniti doar cu echipamentul uzual destinat activitatilor sportive, respectiv: pantofi sport, trening sau sort, tricou, bluza.

2. Cat dureaza o sedinta cu instructor?

O sedinta de curs cu instructor dureaza aproximativ 90 minute in functie de varsta, predispozitia la efort sau marimea grupului.

3. Ce fel de pregătire fizică ar trebui să am înainte de a participa la un curs de escaladă?

O conditie fizica deficitara sau cateva kilograme in plus nu reprezinta un impediment pentru a incerca practicarea escaladei. In sala de escalada Carpatic exista trasee pentru toate nivelurile, deci si foarte usoare. Apoi, trebuie sa aveti in vedere ca exista multe persoane care compenseaza nivelul scazut de forta prin abilitati native de catarare. Nu in ultimul rand, nu uitati ca vom fi tot timpul alaturi de dumneavoastra pentru a va indruma si sustine in aceasta inedita experienta!

4. Care este varsta minima de la care un copil poate veni la Escalada?

Varsta recomandata pentru sedintele cu instructor este de 6 ani (+/- 1 an).

Pentru copiii sub aceasta varsta sau care, pentru inceput, doresc sa se familiarizeze cu ascensiunile pe pereti de mai mica inaltime, avem un panou special destinat lor. La acesta nu este necesara prezenta unui instructor, cei mici putandu-se juca in voie si lua astfel contact cu escalada.

5. Gasesc la sala intreg echipamentul necesar pentru ascensiune?

DA! La Sala de escalada Carpatic gasesti intreg echipamentul necesar, de la incaltarile speciale de catarat, pana la sistemele de asigurare.

6. Sedintele cu instructor se desfasoara in mod individual sau in grup?

In functie de dorinta dumneavoastra, sedintele se pot desfasura atat in mod individual cat si in cadrul unui grup. In mod uzual grupul este alcatuit din 3-4 persoane.

7. Pentru un grup de mai multe persoane se acorda discount?

Avem oferte pentru sedintele de grup. Va rugam sa ne contactati pentru a va informa in legatura cu oferta in vigoare.

8. In ce conditii se poate suspenda un abonament de curs cu instructor?

Suspendarea unui abonament se poate face doar in baza unei scutiri medicale de la doctorul de familie, sau doctorul specialist. La revenirea in sala, in termen de 30 de zile, clientul poate sa-si recupereze sedintele restante.

Datele la care urmeaza a se recupera sedintele se stabilesc cu instructorul.

Cere informații

Răspundem rapid. Ne poți contacta și telefonic, la 0735.221.523

Prima dată la Carpatic? Primești 15% reducere la accesul în sală!

*Ofertă specială disponibilă de luni până vineri! Această promoție se extinde și la următorul abonament achiziționat. Vă rugăm să rețineți că oferta nu include instructorul și echipamentul.