Termeni și condiții

Sala de escaladă » Termeni și condiții

Ultima actualizare: 01.11.2023

Accesul și utilizarea site-ului www.carpatic.ro sunt supuse următoarelor condiții de utilizare, a tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Accesând și utilizând site-ul www.carpatic.ro și/sau a oricărei pagini a acestuia, acceptați, fără limitări sau calificări, aceste Condiții de Utilizare. Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau calificări, Condițiile de Utilizare ale site-ului www.carpatic.ro, nu utilizați acest site.

Identitate

Site-ul www.carpatic.ro este deținut de

ALPIN SPORT CARPATIC SRL

Reg. com.: J40/8625/2009

CIF: RO25857226

Adresa: Spl. Independentei 319 A, Sectorul 6, București

Descrierea serviciilor

www.carpatic.ro pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

Drepturi asupra proprietății intelectuale și restricții

Conținutul și design-ul site-ului www.carpatic.ro, inclusiv experiența de utilizare a acestuia precum și bazele de date accesibile prin intermediul său, sunt proprietatea ALPIN SPORT CARPATIC SRL și sunt protejate prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe.

Nu aveți permisiunea să distribuiți, să modificați, să copiați, să transmiteți, să expuneți, să refolosiți, să reproduceți, să publicați, să autorizați, să acordați o licență de folosire, să creați lucrări derivate din, sau să transferați, să vindeți sau să folosiți conținutul în alt mod, fără acordul nostru scris.

Este interzis să folosiți site-ul www.carpatic.ro pentru a afișa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenințător, fals, înșelător, abuziv, de hărțuire, licențios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau încuraja un comportament ce va putea da naștere unei infracțiuni, sau ar putea conduce la răspundere civilă, sau ar încălca în alt mod legea.

Confidențialitate

Orice date cu caracter personal pe care le transmiteți prin site-ul www.carpatic.ro prin poșta electronică sau prin altă modalitate vor fi folosite în conformitate cu Politica de Confidențialitate. Orice alt fel de comunicări sau materiale pe care le transmiteți pe acest site, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate.

Neangajarea Răspunderii

www.carpatic.ro nu poate fi făcut răspunzător în niciun fel de pierderile sau daunele directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legătură cu utilizarea acestui site sau a conținutului său.

Lipsa garanțiilor

Întreg conținutul acestui site poate fi modificat și vă este oferit „ca atare” fără a se oferi nicio garanție de niciun fel, fie aceasta expresă sau implicită.

Legături externe

Site-ul www.carpatic.ro poate conține link-uri către terțe părți, astfel de link-uri vă sunt furnizate pentru a le folosi numai dacă veți dori aceasta.

Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau acuratețea și nu garantăm și nu vom avea nicio răspundere sau responsabilitate pentru niciun fel de materiale sau site-uri web terțe sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale terților.

Nu suntem răspunzători pentru niciun prejudiciu sau daune legate de achiziționarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut, sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu orice site-uri terțe părți. Vă rugăm să examinați cu atenție politicile și practicile terților și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Reclamațiile, pretențiile, preocupările sau întrebările referitoare la serviciile sau produsele terților ar trebui să fie direcționate către terțe părți.

Revizuiri ale acestor condiții de utilizare

Aceste condiții de utilizare pot fi revizuite în orice moment și fără o notificare prealabilă. Sunteți obligat să respectați oricare și toate revizuirile și de aceea va trebui să vizitați aceasta pagina a site-ului în mod periodic pentru a lua la cunoștință eventualele actualizări.