fbpx

DESPRE ESCALADĂ

  • În 2016, escalada a fost inclusă între sporturile olimpice de vară de la Tokyo 2020. Are tot mai mulți practicanți, pentru că este dinamică, interesantă, și echi-distantă. Face bine corpului, minții și spiritului. Iar prieteniei, și mai și.
  • Se poate practica în interior, în sala noastră de escaladă, din Sema Parc București, alături de instructorii noștri, și, mai tarziu, poți încerca cățărarea pe stâncă.
  • Practicată regulat, antrenează mușchii spatelui, abdominali și ai picioarelor, degetele, umerii și brațele. Vor crește rezistența la efort, forța musculară și flexibilitatea. Și, pentru că necesită atenție, planificare și analiză, în timp, datorită escaladei, vor crește puterea de concentrare, încrederea în sine și capacitatea de a gestiona situații dificile.
  • Escalada poate fi practicată indiferent de vârstă ori de gen. Pentru copii, escalada este nu numai un prilej de voie bună și sursă de energie pozitivă, o modalitate plăcută de petrecere a timpului liber, de relaționat și legat amiciții, ci și o cale eficientă de menținere în bună formă fizică, cu efecte remarcabile în plan motivațional, atât la nivel personal, cât și de echipă.
  • Bouldering-ul este foarte important pentru deprinderea și perfecționarea tehnicii de ascensiune.
martie 7, 2018
Ultimele pe Blog

Stagiu practic de inițiatori și instructori în escaladă

50+ Povestea celor 52 de trasee de peste 8a parcurse în 5 luni de Prâslea cel Voinic (aka Darius Râpă)

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE BOULDERING 14.12.2019

8 to go, a cincea ediție

Toate articolele
Serviciile Carpatic

Cum ajungi la noi

Splaiul Independenței 319A, București, sect. 6, în incinta Sema Parc (stația de metrou Petrache Poenaru)

Cum ajungi de la metrou la sală

Vezi hartă

Cum ajungi cu mașina până în parcarea de la sală (2lei/h)

Pornește navigarea

Luni-Vineri: 09:00-22:00
Sâmbătă: 10:00-16:00
Duminică: 10:00-16:00