Ziua porților deschise Carpatic

Sala de escaladă » Blog » Ziua porților deschise Carpatic
Vineri, 14 septembrie, este ziua porților deschise pentru copiii care doresc să descopere sau să se perfecționeze în escaladă la sala Carpatic.

Timp de 1 oră, instructorii noștri îi vor introduce pe micii temerari în tainele cățărării și vor selecta pe cei mai buni dintre ei în echipa de copii a clubului.   Cei care nu au echipament de escaladă (ham și espadrile) îl pot procura contra-cost de la recepția sălii.   Pentru nelămuriri sau rezervări nu ezitați să ne contactați la telefon 0735 221 523 sau la adresa de e-mail contact@carpaticgroup.ro

Mai multe detalii:

Când? Vineri, 14 septembrie, între orele 10:00 și 20:00 (ultima intrare se face la ora 19:00).   Cine? Campania se adresează copiilor între 7 și 14 ani.   Cum? Ședințele de inițiere încep din oră în oră. Prima intrare se face la ora 10:00, iar ultima la ora 19:00, NUMAI pe bază de rezervare făcută în prealabil la telefon 0735 221 523 sau pe e-mail contact@carpaticgroup.ro.   Accesul la escaladă și instructorii specializați sunt asigurați de sala Carpatic.   Echipamentul de escaladă (ham și espadrile) NU este inclus și poate fi procurat contra-cost de la recepția sălii.   Mai multe informații despre instructorii noștri puteți găsi la adresa: https://carpatic.ro/despre-noi/#EchipaNoastra   Vă așteptăm cu drag să ne cunoașteți și să descoperiți escalada!

Data articol: august 16, 2018
Sală de Escaladă și Bouldering

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *